Tasuta tarne alates 50 eurost

Kuumakaitse Heat Protection BERRYWELL 251 ml

12,80 

Kuumakaitse sprei BERRYWELL

Availability: 13 laos

Tootekood: B22041 Kategooria: Sildid: , ,

Berrywell Heat Protection Lotion pakub täiendavat kaitset lokirulli, juuksesirgendaja või fööni kasutamisel ning minimeerib termilise kokkupuute põhjustatud kahju. Pärast toote kasutamist puutuvad lokid vähem kokku kõrgete temperatuuridega, ei kaota hinnalist niiskust ning omandavad suurepärase peegelsileduse ja särava sära.

Losjooni uuenduslik koostis kaitseb juukseid kuivuse, rabeduse ja tuhmumise eest, kõrvaldab soovimatud särisemise, annab juustele elastsuse, juhitavuse ja hoolitsetud välimuse.

Toode on saadaval pihustina koos mugava pihustusotsikuga, mis tagab pealekandmise lihtsuse ja ühtluse ning võimaldab seda kasutada igal ajal ja igal pool. Mõnus konsistents ei koorma juukseid, ei jäta rasvaseid ega kleepuvaid jääke ning on madala fikseerimisastmega, pakkudes juure mahtu, juuste stabiilsust ja loomulikku välimust kogu päevaks. Seda saab kasutada nii termosirgendamiseks, triikimise efekti suurendamiseks kui ka lokkide keeramiseks, tagades nende elastsuse ja selge struktureeritud kuju ilma “võililleefektita”.

Kasutusviis:

Kandke kergelt niisketele kiududele ja jaotage kammiga. Kuivatage fööniga või kuivatage loomulikult, seejärel kasutage soovitud efekti loomiseks juuksesirgendajat või lokitangi.